Onze filosofie

Thomas

Het ontwerp: helemaal naar uw smaak!
Deuren moeten u welkom heten en duidelijk herkenbaar zijn aan uw persoonlijke stijl. Het T.H.O.M.A.S.-deurenprogramma is individueel op deze eis afgestemd. In samenwerking met bekende ontwerpers ontstond een collectie, die zich harmonisch in alle bouwstijlen laat integreren. Laat u zich door de vele mogelijkheden aan vormen, kleuren en materialen inspireren en maak van uw eigen voordeur een echte blikvanger!

De kwaliteit: van het hoogste niveau!
Uw wensen en kwaliteitseisen staan in het middelpunt van onze ondernemersfilosofie. De combinatie van creatieve vormgeving, hoogwaardige materialen en perfecte funktionaliteit garanderen uw deuren, waaraan u lang plezier zult beleven. Stel u niet met minder tevreden!

De veiligheid: een goed gevoel!
Om aan uw veiligheidsbehoefte, juist bij uw voordeur, te beantwoorden is alle isolerende beglazing aan de binnenzijde met gelaagd glas (VSG) - zonder meerprijs- uitgevoerd. Hierbij komt nog, dat door uitsluitend gebruik te maken van met glasvezel versterkte verbindingsmaterialen, T.H.O.M.A.S. deurvullingen werkzame bescherming tegen inbraak waarborgen. Vertrouwt u daarop!